Ky është momenti i përgjakshëm kur një ari ngjyrë kafe përleshet me një tufë ujqërish në lidhje me një dre të ngordhur.

Pamjet janë marrë nga Tom Littlejohns dhe tregojnë tufën e ujqërve duke shijuar vaktin e tyre, deri në momentin kur ndërpriten nga ariu i madh (i paftuar).

Global