Prania e tyre në ‘Këngën Magjike’ bëri të lindnin dyshimet se tani ata nuk i ndahen Tv Klan.

Megjithëse deri më tani asnjë gjë nuk është e garantuar, Bes Kallaku dhe Erion Isai kanë marrë ofertën ‘Live’ nga Ardit Gjebrea.

“Do bëheni pjesë e TV Klan, si thoni?”, i pyeti Gjebrea. Më i rrezervuar ndaj ofertës duket të jetë Bes Kalalku, nga ana tjetër Erioni u dëgjua Erioni,i cili entuziast tha ‘Pse jo’.

Me sa duket ai është mjaft i kënaqur me pagën që i ofrohet deri më tani në Klan.