Si në fushatë, ashtu edhe në qeverisje, e vërteta vazhdon të jetë viktima e Blerim Sejdiut

Blerimi Fenomen: Imagjinoni për dy muaj qeverisje siguroi mjete,përpiloi buxhetin,hapi ankëndin,lidhi kontratën dhe realizoi kanalizimin në Zonën Industriale.Hajt Blerim hë jurist. Mbase duam të të mirëkuptojmë sepse je gënjeshtar patologjik, por tpaktën gënje për toke bre burrë!

Projekti “Rrjeti i kanalizimit në Zonën Industriale deri te varezat e dëshmorëve të Dëbërcës ” është një nga 9 projektet që Fatmir Izairi i la në realizim të sipër në përfundim të mandatit të tij. Ky projekt që sot Blerimi tenton ta shes si një arritje e tij ka përfunduar para një muaji.

Çka do të gënjeni në të ardhmen vallë kur do të përfundojnë projektet e kryetarit paraprak!

Për të qenë edhe më hipokrizi e madhe Blerim Sejdiu këtë punë e shënon dhe e paraqet si premtim të tij gjatë fushatës zgjedhore.