Unë kisha një lidhje dashurie me dashurinë time të parë gjatë dy viteve të fundit. Më dhemb shumë që nuk mund ta kaloj cdo ditë me të kur kemi aq shumë gjëra të përbashkëta.

Unë jam 41 vjeqare dhe ai është 42 vjeq dhe ne u takuam si adoleshentë në shkollë. Ne u ndamë pas ri vitesh lidhje për një arsye pa kuptim.

Unë burrin tim e njoftova përmes një shoku dhe mbeta shtatzënë me të. Ai më ka kërkuar mua por i thashë se nuk mund ta lë burrin tim për shkak të djalit tim.

Burri im është 47 vjeqar dhe jo shumë i shoqërueshëm. Ai nuk ka shoqëri dhe nuk më nxjerrë jashtë, nuk është aspak i dashur dhe nuk më thotë shpesh se më do.

Unë i kam kërkuar disa herë të përpiqet të punoj më shumë për të më bërë më të lumtur, por ai nuk ndryshon.

Kur kuptova se ai do të ishte në një festë, unë zgjodha veshjen time të preferuar dhe takat e larta.

Ai erdhi tek unë dhe unë menjëherë rashë në të. Shkëmbyem mesazhe dhe filluam të takoheshim.

Ai e la gruan e tij dhe unë nuk mund të marrë të njëjtin hap.

Psikologia përgjigjet:

Pse jeni ende me bashkëshortin tuaj, kur ky njeri i ftohtë i zymtë nuk është i gatshëm të ndryshojë?

Diqka po ju mban atje dhe keni nevojë të identifikoni atë që është. kërkojini të dashurit tuaj të ju jap hapësirë për të vendosur se cila është më e mira për ju.