Një tjetër çudi shqiptarë është dëgjuar në emisionin ‘Aldo Morning Show’.

Babai nga Lushnja, kërkon nuse për  djalin emigrant në Gjermani.

Sigurisht ai ka disa kushte për vajzën pretendente. Të paktën të dijë nëj gjuhë të huaj dhe kryesorja mos ketë pasur lidhje dashurie më përpara.

“Jam Kujtimi nga Lushnja. Unë kërkoj një ndihmë, kam një djalë në Gjermani 35 vjeç me dokumenta të rregullta. Dua ta lidhësh me një vajzë që të dijë të paktën një gjuhë të huaj, mirë është gjermanisht, por edhe anglisht nuk ka problem. Dua që të mos ketë patur lidhje më përpara, të jetë familje e mirë”, tha ai.

Global