Nga komuna Aerodrom informojnë se organet kompetente punojnë në locimin e qenit që sulmoi gjashtë persona mbrëmë midis bulevardit “KAÇKM” dhe “Jane Sandanski”.

“Qyteti i Shkupit, me ekipet e Ndërmarrjes publike Higjiena Komunale, menjëherë pas denoncimit të incidentit dolën në terren. Sipas evidencës komunale, deri tani nuk ka denoncime të regjistruara për ndonjë qen agresiv me atë përshkrim në lokacionin konkret. Rasti është denoncuar në MPB”, njoftojnë nga komuna Aerodrom.