Ashley Jensen ka mbetur “e shkatërruar” pas vdekjes së papritur të burrit të saj Terence Beesley.

60-vjeçari vdiq në fund të muajit të kaluar në shtëpinë e tyre në Somerset. Informacioni u bë publik vetëm të dielën.

Beesley, i cili kishte luajti në Victoria, u martua me Jensen në vitin 2007 pas takimit në grupin e një shfaqjeje. Ata kanë një djalë tetëvjeçar së bashku.

“Ashley është shkatërruar dhe me respekt kërkon privatësi për të, fëmijën e saj të vogël dhe familjen në këtë kohë jashtëzakonisht të trishtuar dhe të vështirë”, tha një zëdhënës i Ashley.

Çifti u takua në vitin 1999 kur ata u shfaqën në një shfaqje teatrore në Londër, duke u martuar tetë vjet më vonë ndërsa Jensen po filmonte në Amerikë.