Trupi i rrezitur i Ashley Graham është shfaqur  në ekranet televizive dhe rrjetet sociale, raporton “Daily Mail”, përcjell “Bota sot”.

Në një video të ëmbël, Ashley ndau me tifozët e saj se një pamje të trupit të saj pothuajse lakuriq pranë një deveje në Marok.

“Devetë vërtetë nuk janë gjëja më e preferuar për mua”, ndërsa ajo mendërisht qëndronte pranë kafshës së madhe.

Ajo shpalli “buzëqeshje gjatë gjithë ditës”, duartrokitje ndërsa ekipi i saj i prirur për të parë pjesët e trupit të saj.

Në këtë video shihen edhe pjesë e nxehta të trupit të saj.

Ashley qëndroi në një dhomë të veshur me ndryshime me titullin, ‘Bikini ju lutem’, duke u shkruar me shkronja të nxehta rozë.

Pjesët e saj u mbajtën nën mbulesë në një copë të bardhë të ndritshme me lidhje të endura që mbanin së bashku pasuritë e saj të bollshme.

C