Është folur gjërë e gjatë këtë vit për Era Istrafin dhe ish-menaxherin e saj Faton Shoshin. Ato nuk dolën kurrë të pranonin me zë të lartë se ishin në një lidhje, por ama e kanë pranuar të dy se tashmë janë ndarë.

Vetëm pak ditë më parë Fatoni pranoi se ai nuk është më menaxheri i Erës. Ai nuk ka sqaruar më tej arsyen se pse erdhi kjo ndarje, por përçarja mes tyre ishte kënga “Redrum”.

Ndonëse Fatoni ka refuzuar të tregojë arsyen, Era ka vendosur të flasë. Në një video të postuar në Insastory ajo shkruan: “Ata u ndanë pasi ishin përtacë”.

Image