Është arrestuar mbrëmjen e sotme në Sarandë, 44 vjeccari Aleksandër Qarri i lindur në Novoselë.

Qarri akuzohet për disa vjedhje, ku vetëm në Tiranë ka kryer 110 vjedhje, në Vlorë 7 dhe shumë të tjera në Itali.

Qarri i cili ishte shpallur në kërkim ndërkombëtar është arrestuar sot nga Policia e Sarandës.