Policia mbrëmë rreth orës 23deri në ora 2  ka kryer kontroll në objektin “Alpa Mare” të 48 vjeçarit F.T nga Negotina ku kanë arrestuar 9 vallatre, 6 nga Shqipëria dhe 3 nga vendi ku kanë punuar edhe  këngëtare, njofton TetovaSot.

6 valltaret nga Shqipëria janë të moshës 19-39 ku janë transferuar në stacionin policor të Gostivrit ku më pas do të merren masa.