Pavarësisht se është nënë e tre fëmijëve, Ariana me linjat e saj është shembull

Në llogaritë e saj është shumë aktive ku çdo ditë shfaqet me veshje të ndryshme duke i kombinuar në mënyrën më perfekte.

E për linjat e saj ajo punon vërtetë shumë, ku këtë e ka dëshmuar shumë herë edhe përmes postimeve të shumta, shkruan Kosovarja.

Kësaj here ajo është shfaqur gjysmë provokuese, bazuar në klasiken dhe eleganten, e cila shihet në këtë fotografi.

Me një xhemper të shkurtër, Ariana nuk ka hezituar t’i shfaq këmbët të cilat vërtetë i ka një armë të fortë të cilat i ëndërron çdo femër. E për këtë fotografia e dëshmon edhe vet.