Duket se moderatori Ardit Gjebrea dhe prezantuesja bukuroshe, Arjola Shehu, nuk kanë vetëm të përbashkët moderimin dhe faktin që punojnë të dy në Tv Klan.

Arjola dhe Arditi kanë edhe lidhje fisi mes tyre.

Një fakt të tillë e ka zbuluar gruaja e Arditit, Anila, e cila në një foto, ku shfaqen të dy, ka shkruar: “Shkëlqen fisi”. Më pas Arjola ia ka kthyer duke i thënë se e kanë në gjak.

Image