Për javë të tëra u paralajmërua se në skenën e ‘Këngës Magjike’ do të rikthehej në skenë, por si këngëtar vetë moderatori Ardit Gjebrea.

Me sa duket ai e gjeti motivin dhe arsyen për ta rikthyer në skenë.

Ishte pikërisht vajza e tij Anna që bëri Arditin t’i rikthehet skenës si këngëtar pas shumë vitesh mungesë.

Annën dhe më parë e kemi parë të performojë si një artiste e vërtet dhe s’kishte si të ndodhte ndryshe pasi gjithë talentin e ka të trashëguar prej të atit.

‘Për ty’ është kënga që surprizoi të pranishmit në Pallatin e Kongreseve.