Ajo është një nga personazhet më të dashur për publikun, edhe pse daljet në media janë të pakta.

Po flasim për Andrra Destanin, bashkëshorten e Sinan Hoxhës, e cila këtë javë është intervistuar në Thumbin e Aulonës dhe Fatmës.

E pyetur nëse ka një gjë që e ka peng nga rinia e hershme, Andrra ka treguar se udhëtimi në Australi është një nga pengjet e saj.

Dhe për këtë, ajo ka një kërkesë zyrtare për Sinanin: “Sinan! Më ço në Australi!”.

Intervistën e plotë mund ta gjeni në videon e mëposhtme.