Amber Heard dhe Elon Musk janë parë duke u puthur mes thashethemeve se ata janë duke rindezur romancën e tyre.

Sipas TMZ, çifti u nda në gusht, por u pa të enjten në një drekë në Los Angeles.

Në fund të drekës, çifti u pa duke u përqafuar dhe duke u puthur.

Image