Ju ftojmë të merrni pjesë në ligjëratën e ambasadorit amerikan në Maqedoni, Sh.T. Xhes Bejli, të cilën do ta mbajë enkas për studentët dhe stafin e Universitetit të Evropës Juglindore.

Ligjërata, do të mbahet të martën (12.12.2017), me fillim në orën 12:00, në amfiteatrin LH4, në kampusin e UEJL-së, në Tetovë.