Aktorja Meghan Markle është e njohur për nga pamja e saj e bukur dhe natyrore, por disa kanë hedhur dyshime në pamjen e saj, më saktë në karakteristikat e fytyrës.

Pas fejesës me princ Harry, Meghan Markle është shndërruar në temë të mediave.

Edhe pse shumë admiruan guximin e saj në jetën e saj dhe mënyrën se si ndërtoi karrierën e saj dhe stilin e jetës ekzotike, këtë herë ajo u akuzua për kirurgji estetike

Dyshimi u shkaktua nga fotografia e saj e shkollës së mesme, e cila, krahasuar me fotot e reja, zbulon se Meghan ka korrigjuar hundën.

“Hunda e saj është korrigjuar dhe ajo ka punuar në rinoplastikë”, tha kirurgu plastik i Nju Jorkut, Matthew Sullman.