Aktorja Katie Holms është e njohur për një figurë të hollë, por gjithashtu një bel i hollë, të cilin e mban me ndihmën e një stërvitjeje.

Ajo është një tifoze e programeve të ndryshme të stërvitjes, por kur ka punë të vështira pëlqen t’i bëjë ato sa më shpejt që të jetë e mundur.

“Çdo ditë është e ndryshme, por përpiqem të bëj punën time herët në mëngjes”, tha Katie, duke shtuar se ajo është një tifoze e vërtetë e çiklizmit, vrapimit dhe jogë.

Image

Ish-bashkëshortja Tom Cruise madje mori pjesë në Maratonën e Nju Jorkut ku ka vrapuar rreth 30 kilometra.

Sa i përket belit, Katie ka zbuluar një stërvitje që mund të praktikoni, dhe gjëja më e mirë është se ajo nuk kërkon të shkoni në palestër.

Vendosni këmbët në dysheme, ndërsa gjunjët janë të përkulur. Pastaj ngadalë ngre pjesën e sipërme të trupit në këmbë, pa u mbështetur në krahët dhe pastaj kthehuni në pozicionin e fillimit. Përsëritni tetë herë.