Sonte ka ndodhur aksident në rrugën Resnjë – Ohër në vendin Krushje. Prandaj, trafiku është ndërprerë në të dy drejtimet për të gjitha llojet e automjeteve.

Siç informojnë nga LAMM trafiku është ndërprerë nga ora 20 dhe 30 minuta.