Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti sonte në ClickPlus në Tv21 u shpreh se momentin që do të zyrtarizohet gjuha shqipe dhe kur do të ndodhe anëtarësimi në NATO do të mendojë për pozicionin tim në parti.