Ne jemi mësuar të shikojmë Santa Klausin në mes të dëborës, me slitë e elf duke u shpërndarë dhuratave fëmijëve.

Por këto Krishtlindje, Santa ka ardhur tërësisht ndryshe. Me një maskë zhytjeje ai notioi në një akuarium gjigand mes krijesave të shumëllojshme.

Fëmijët ndoqën spektaklin që dhuroi Santa Clausi nga jashtë dhe u argëtuan ndërsa fotografionin.

Ngjaja ndodhi në Paris dhe tani është kthyer në një traditë vjetore në festat e fundvitit