Një kompani ajrore ka bërë të ditur se aeroplani saj është dashur të kthehej mbrapa pas nisjes, për shkak të një udhëtari që kishte hyrë gabimisht në fluturake.

All Nippon Airways tha se piloti vendosi të kthehej në aeroportin fillestar si pjesë e procedurave të sigurisë së ajrore.

Modeli Chrissy Teigen ishte në bord dhe diskutoi drejtpërdrejt zhvillimet. Ajo shkroi në Twitter se pse aeroplani po kthehej në Los Anxhelos në fluturimin 11 orësh.

Ndryshe, kompania ka kërkuar falje nga udhëtarët.