Adi Krasta është autori dhe prezantuesi i Festivalit të 56-të të Këngës. Ai së bashku me regjisorin Pali Kuke janë në fund të procesit përgatitor për këtë event muzikor.

Deri tani janë zbuluar pjesëmarrësit dhe disa nga të ftuarit e rëndësishëm të këtij Festivali. Me siguri autori i tij ka punuar fort dhe kjo shihet dhe në pamje.

Ai ka postuar një foto nga salla e Pallatit të Kongreseve me Pali Kuken, ku e shohim për herë të parë me mjekër të rritur.

“Ne Pallatin e Kongreseve me regjisorin e dashur Pali Kuke per t’i dhene formen perfundimtare nje shfaqjeje sa komplekse aq edhe te bukur”.

Image