Pijet energjetike dhe ushqimet e pashëndetshme dëmtojnë shëndetin mendor të adoleshentëve, transmeton Klan Kosova

Shkalla e të rinjve të diagnostikuar me ankth dhe depresion ka rënë vitet e fundit.

Megjithatë, hulumtimet e reja nga Universiteti RMIT në Melburn kanë gjetur një tjetër fajtor për këtë dhë: pijet energjie dhe ushqimi jo i shëndetshëm.