Jovana Ventura mund të jetë një kërcënim i ri për Kim Kardashian, ndërsa bëhet fjalë për një instruktore të fitnessit, e cila është e kërkuar për atributet e saj fantastike.

Pas pjesëmarrjes në një shfaqje të modës nga këngëtari Kanye West, Jovana sërish kapi botën dhe beri shumë njerez të bien në dashuri me trupin e saj.

Ajo është e angazhuar në mënyrë aktive në modelimin, por ajo punon si instruktor i stërvitjes, dhe e bën gjithë këtë me sukses të madh për dikë që është vetëm 20 vjeç. Përveç stërvitjes dhe modelimit, Jovana është gjithashtu një luftëtare e madhe për të drejtat e kafshëve dhe vullnetare në Qendrën e Kafshëve në Majami.

Edhe pse ish-i dashuri i saj Justin Bieber është kthyer te Selena Gomez, Jovana nuk duket shumë e brengosur.