Një nga serialet më të shikuara në vendin tonë padyshim se ka qenë ‘El Coln’

Në këtë telenovelë përpos personazheve kryesore që ishin Zhade dhe Lukas, ishte edhe vajza e re Samira që merrte vëmendjen e të gjithëve me bukurinë e saj natyrale.

Por sa ka ndryshuar ajo?… Në fotografitë në vazhdim mund të shikoni se Samira aq shumë ka ndryshuar sa nuk do e njihni.