Ka qenë një nga serialet turke më të ndjekura në botë, madje ka arritur që edhe të fitojë çmime ndërkombetarë.

Një histori dashurie e mbushur me tradhti dhe një faji që duhej të paguante dikush që as lidhje nuk kishte me rasti, kjo ka qenë pak a shumë fabula e serialit Ezel.

Por a e mbani mend Xhanin, djalin e Ezelit dhe Ejshanit?

Ai ka mbushur 19 vjet dhe është në përgatitje të një seriali tjetër. Por shikoni sa shumë ka ndryshuar!/sovrani.

Image