Sot është kthyer në një këngëtare shumë të dashur për tregun muzikor shqiptar, madje zëri i saj po cilësohet si shumë premtues për këtë industri.

Por ajo na ka mbajtur një sekret të vogël.

Engjëllusha Salihu ka filluar këndimin shumë vite më parë dhe jo më këtë stil që po e dëgjojmë tani. Si duket e ka provuar një zhanër tjetër/

Keni dëshirë ta shikoni vite më parë atë?

Jua jepim këtë mundësi.