Nuk ka mënyrë më të keqe sesa të fillosh ditën me një kokëdhembje të tmerrshme. Kokëdhembjet e mëngjesit janë irrtuese dhe të pakuptimta. Shumëherë mundohemi t’ia qëllojmë se cka na e shkakton këtë por pa sukses.

Ka disa arsye pse ju mund të keni kokëdhembje në mëngjes.

Nuk keni fjetur mjaftueshëm

Keni fjetur tepër shumë

3.Keni mungesë të endorfinës

Keni pirë alkool natën e shkuar

Keni gërhatur natën

Nuk e keni pirë ende kafenë që e pini përditë herët në mëngjes

Jeni në depresion

Keni shtypje të lartë të gjakut

Shumëherë është e lehtë t’i kaloni kokëdhembjet e mëngjesit. Një kafe, një dush i ftohte apo një ecje e lehtë mund të ndikojnë që kokëdhembja të eliminohet. Ndonjëherë duhet bërë më tepër se kaq për ta tejkaluar atë. Por nëse kokëdhembja është dicka që ju ndodh vazhdimisht atëherë duhet të konsultoheni domosdo me një mjek.