Pink nuk ndihet aspak në siklet për sjelljen e saj të çuditshme dhe ajo dëshiron që vajza e saj 5-vjeçe, Willow, të ketë besim në vetëvete.

Këngëtarja ka dhënë 7 këshillat për vajzën e saj:

1. Djemtë ndoshta nuk të meritojnë

“Ata duhet të jenë të sjellshëm, të respektueshëm. Ata duhet të jenë bujarë dhe të sillen mirë me nënat e tyre”

2. Arsimohu

“Kur unë isha e vogël thosha vetëm jo… duhet ta dish ekzaktësisht se çfarë do të bëhesh”.

3. Sillu çuditshëm

“Eshtë shumë e mërzitshme të jesh normale”

4. Nuk ka sukses pa dështim

Provo gjëra të ndryshme. “Kur ajo të bëjë atë që i pëlqen, çfarëdo qoftë, unë do e mbështes”.

5. Mos thuaj gjëra negative

“Unë kam një rregull… Ne nuk themi gjëra negative dhe nuk themi gjëra nëse vërtet nuk i ndjejmë”.

6. Kujtohu që fjalët janë të fuqishme

“Përpiqem të shoh se si flas për veten time në sy të saj”.

7. Tregohu e sinqertë me veten tënde

“Dua që ajo të thotë të vërtetën e saj”.