Ka disa zakone të femrave para të cilave meshkujt dorëzohen. Jeni kuriozë të dini se cilat janë ato? Hidhini një sy

-Kur ju vendosni flokët tuaja në gjoksin e tij

Meshkujt adhurojnë t’ju ledhatojnë flokët teksa jeni mbështetur tek kraharori i tyre. Kjo u jep atyre ndjenjën e sigurisë, për partneren që kanë.

-Kur ju luani me flokët e tij, teksa ai nget makinën

Në pamje të parë duket sikur i shpërqendroni nga drejtimi i timonit por meshkujt e marrin këtë si një shenjë të dashurisë dhe afeksionit.

-Kur ju i thurni lavde në Facebook

Padyshim, meshkujt kënaqen kur vlerësohen në publik (edhe pse ky mund të jetë publiku i Facebook).

-Kur ju e dëgjoni atë me shumë kujdes, teksa flet.

Kjo për mashkullin do të thotë: Dashuri e pastër!

-Kur ju i dërgoni një mesazh ose e telefononi teksa keni dalë me miqtë tuaj

Kjo padyshim do ta bëjë një mashkull të ndihet i vlerësuar, pasi ju po mendoni për të edhe kur keni dalë me shoqërinë tuaj!/Shije.al