Shkencëtarët vazhdimisht argumentojnë dhe debatojnë me njëri tjetrin se cfarë duhet të veprohet para intervistës së punës në lidhje me ushqimin.

Mirëpo të gjithë janë të një mendimi se mëngjesi është vakti më i rëndësishëm që ndikon të operojmë në mënyrë produktive në punë dhe në shkollë.
Edhe pse ju mund të përgatitni mëngjes ditëve të zakonshme, ndonjë ditë kur jeni i ftuar në intervistë pune kjo mund të ndryshojë. Mund të jeni në mëdyshje. Nëse hani keni frikë se mos kolliteni apo iu ngacmon gogësima, të mos hani mbase do jeni të uritur. Ky është momenti ku rutina nuk vjen në shprehje.
Më poshtë i keni pesë rregulla kur mëngjesi është gjëja sekondare për ju kurse intervista për punë primare:

Hani!!

Avokado është miku juaj

Evitoni sheqerin e tepërt

Nëse e doni sheqerin hani manafera dhe fruta të kuqe

Nëse ndiheni i uritur, hani arra