Festimet për Vitin e Ri variojnë nga festat tradicionale me familjen, deri tek çmenduritë me alkool, drogë dhe seks.

Festa më e çmendur padyshim që do bëhet në Karaibe nga firma luksoze “Sex Island”, e cila organizon festën katër-ditore në një vend misterioz në Karaibe.

Kjo festë zhvillohet midis 31 Dhjetorit dhe 3 Janarit dhe secilit klient i është premtuar shoqëria e dy vajzave.

Organizatorët e kompanisë “Good Girls” pretendojnë se 30 mysafirët meshkuj do të ndihen si mbretër kundrejt një pagese për vetëm 5.000 dollarë.

Vitin e shkuar, kompania u detyrua që ta zgjasë një festë të ngjashme 4-ditore për një javë të plotë pas kërkesave të shumta dhe secili klient pagoi 10.000 dollarë shtesë.

Zëdhënësi i kompanisë ka thënë për “Mirror Online” se përvoja i kishte kaluar pritshmëritë.

Ndërsa, këtë vit ai njofton se për një kohë rekord biletat “fatlume” janë shitur dhe kanë mbetur vetëm 9 copë tjera.

Ai ka shtuar:

Do të jenë 60 vajza të zgjedhura nga bota e pornografisë dhe nëse keni dëshira ose fantazi të veçanta, thjesht informoni mikpritësin dhe vajzat do sigurohen që t;ju “çojnë në parajsë”. Të gjitha vajzat tona janë të kontrolluara dhe nuk kanë asnjë sëmundje seksuale. Ekziston një politikë e rreptë për përdorimin e prezervativëve dhe ne u sigurojmë klientëve një sasi pa limit të tyre nga brendet më në zë.

Të gjitha ushqimet përgatiten nga kuzhinierë profesionistë dhe ka pije pa limit si birrë, vodka dhe uiski.

Zëdhënësi i kompanisë u shpreh më tej:

Çdo ditë do të kemi ngjarje të pabesueshme seksuale. Eventi jonë lejon konsumimin e të gjitha llojeve të drogës dhe vajzat tona janë shumë miqësore me drogërat.

Për këtë event që me sa duket do jetë i përvitshëm është duke u xhiruar edhe një film erotik dhe e përshkruan gjithë këtë udhëtim si “Përvoja e ishullit seksual”