Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica, tha se niveli i zhvillimit ekonomik të vendit nuk është i mirë dhe për këtë duhet të angazhohemi të gjithë për të përmirësuar jetën e qytetarëve.

“Rreth 270 mijë qytetarë të Kosovës janë në skemat sociale”, tha Reçica sonte në Radio Televizionin e Kosovës

Sipas tij po angazhohet që së paku një anëtar i familjeve kosovare të jetë i punësuar.

Ai bëri me dije se do të ketë projekte të ndryshme që do të përkrahen nga MPMS-ja.

Sipas tij edhe për kategoritë e dala nga lufta do të ketë mbështetje institucionale.