Greg Kasarona gati sa nuk vrau të dashurën e tij Jen Gerakis gjatë seksit, kur theu murin me kokën e saj.

Ai pohon se në atë çast mendoi se e vrau të dashurën e tij.

Greg 29 vjeçar peshonte 200 kilogram dhe Jen Gerakis 28 vjeçare ishte pranë vdekjes sepse për Greg ky ishte seksi i par që kishte përjetuar.

Pas kësaj Jen kishin shkuar te doktori për tu kontrolluar, por për fat ajo kishte shpëtuar me vetëm disa tronditje të vogla.