Avokat Spartak Ngjela në Top Story u shpreh se Prokurori i Përkohshëm do t’i shpejtojë hetimet dhe nuk do t’i frenojë.

“Beteja këtu nuk është për të eliminuar Balilin, nuk kanë punë me të ata. Atë e duan për të parë ku reflekton kupola. Amerikanët e dinë shumë mirë se ai ka origjinë politike. Te ne janë më shumë se 200 ekspertë të FBI që hetojnë këtu. Amerikanët i dinë të tëra”, tha Spartak Ngjela.

Ndërkohë, Arjan Vasjari u shpreh se Betja nuk është për Prokurorin e Përgjithshëm, por për SPAK dhe Buronë Kombëtare të Hetimit.

“Nuk ka asnjë aleancë mes mazhorancës dhe amerikanëve. Kjo është një gënjeshtër. Betja nuk është për Prokurorin e Përgjithshëm, por për SPAK dhe Buronë Kombëtare të Hetimit, të tjerat janë pa vlerë. Këta do të hetojnë krimet e rënda, korrupsionin e politikanëve. Koha që ka zonja Marku është e kufizuar”, tha Arjan Vasjari.