Vitit 2017 po i vjen fundi, ku për disa ka qenë shumë i mirë, e për disa të tjerë një ferr i vërtetë

Kështu është edhe për 17 lojtarë, prej të cilëve disa kanë pasur probleme me lëndime e disa të tjerë më mungesë minutazhe.

Për shkak të këtyre problemeve ata kanë munguar për muaj të tërë në vitin 2017.

Motoja e tyre për vitin 2018 duhet të jetë vit i ri dhe jetë e re, duke parë problemet që kalona këtë në këtë sezon.

Këta janë 16 lojtarët më të pafat të këtij viti: