Një grua e fortë është si një pishtar goditjeje. E fortë, e ndritshme, dhe do të pretë si një çelik kur sfidohet.

Gratë e forta janë një zbulim i rrallë dhe duhet t’i durojmë ato dhe të mësojnë një ose dy gjëra nga shpirti dhe forca e tyre e pavdekshme.

Ata janë jo-konformistët që duan të jetojnë jetën jashtë grupeve të përcaktuara të shoqërisë për gratë. Dhe ka disa gjëra që thjesht nuk do të qëndrojnë.

Këtu janë disa gjëra që gratë e forta nuk do të marrin shtruar.

1. Ato nuk merziten për atë që mendojnë të tjerët

2. Ato nuk merziten për atë që thotë shoqëria për një trup perfekt

3. Ato nuk janë viktima të modës

4. Ato janë të hapur për të mësuar gjëra të reja

5. Ato do të përfundojnë një marrëdhënie toksike

6. Ato nuk janë të frikësuara për të eksperimentuar në krevat

7. Nuk kanë nevojë për mediat sociale

8. Zgjedhin komfortin përpara dukjes bukur dhe dhimbjes

9. Nuk gjenden në thashetheme

10. Ata nuk kujdesen për montimin.