E përditshmja spanjolle, AS ka përzgjedhur 10 festimet me epikë në histori të futbollit

Por, ka raste të tilla kur ndeshjet janë të rëndësishme dhe lojtarët përgatisin festime të jashtëzakonshme.

Të tilla festime kanë bërë disa prej futbollistëve më të mirë, duke dhuruar festa që do të mbeten në histori të futbollit.

Të tilla janë ato të Maradonas, Balotellit, Cantonas, Ronaldos apo Pogbas.