Real Madridi dhe Barcelona do të përballen me 23 dhjetor në ora 13:00.

Jemi mësuar të shohim shumicën e “El Clasicove” të luhen pas orës 20:00, por ajo e parë për sezonin 2017/18 do të luhet në mesditë.

Diçka e tillë është konfirmuar nga La Liga, sipas të cilës “El Clasico” do të zhvillohet në “Santiago Bernabeu” nga ora 13:00, e vlefshme për xhiron e 17’të,