Në një shtëpi të braktisur në afërsi të kishës e cila është duke u ndërtuar në afërsi të Stacionit të ri hekurudhor sot pasdite shpërtheu zjarr i cili për momentin është duke u shuar nga Njësiti territorial i zjarrfikësve të Qytetit të Shkupit.

Komandanti i NJTZ Zvonko Tomevski për MIA-n deklaroi se në terren është duke u intervenuar me dy automjete dhe shtatë zjarrfikës.