Lideri i ASH Ziadin Sela i pyetur se pse nuk emrohet ministri i shëndetsisë dhe se me këtë vonohen reformat në shëndetsi ka thënë se është kryeministri Zoran Zaev ai i cili krijon vonesa . Unë nuk jam kryeministër dhe nuk më takon mua që të thirr kabinetin qeveritar dhe të caktoj ministra , por kjo është detyrë e kryeministrit Zoran Zaev i cili po bën vonesa në këtë drejtim . Sa i përket ASH ne jemi të gatshëm që me një mbledhje të kryesisë qendrore të caktojmë emrin e ministrit të ri sepse kemi kuadro të shëndosha që do të na përfaqsojnë shumë mire dhe do të dalim faqebardh ashtu siç dolëm me Arben Taravarin