Në një seancë të caktuar që në orët e paraditës, Kuvendi nuk ka arritur akoma të diskutojë për zgjedhjen e Prokurorit të ri Publik dhe ligje të tjera të propozuara nga Qeveria.

Pozita dhe opozita janë përplasur për propozim-ligjet me procedurë të përshpejtuar. Me dinamikën aktuale, zgjedhja e Prokurorit Publik mund të zgjasë disa ditë.