Kandiati i Lëvizjes Besa, Zeqirja Ibrahimi ende pa u numëruar votat në vendvotimin 2901 në Çair ia uroi fitoren Visar Ganiut nga BDI duke e quajtur fitore e LSDM-së,

“Në fillim duhet tia uroj fitoren LSDM-së, në komunën e Cairit. Nëse ata e pranojnë si të tillë ne u pranojmë. I Faliminderoj votuesit të cilët dolën dhe votuar përkundër presioneve. I falënderoj edhe ata qytetarë të nuk u lejuan të dalin të votojnë”, keshtu e pranoi humbjen kandidati i Levizja BESA, Zeqiria Ibrahimi.

Fitoren e BDI-së e thonë edhe përfaqësues të kësaj partie në komunën e Cairit. Nga BDI thone se prej 274 votave, shumica kane votuar kandidatin e BDI-se Visar Ganiun.