Një ditë para premierës zyrtare të brezit të tretë të CLS, në internet kanë rrjedhë disa fotografi, të cilat tregojnë se si duket ky model i ri për vitin 2018

Në fotografitë e publikuar ashfaqet pamja e jashtme e Mercedes CLS 2018 si dhe interieri i tij.

CLS i ri debuton nesër, më 29 nëntor, në panairin e veturave në Los Anxhelos.