Deputetët në Kuvend kanë filluar debatin për projektligjin e gjuhëve, ndërprerë për shkak të fillimit të fushatës për zgjedhjet lokale.Por ajo që po vërehet gjatë këtij debati deputet e opozitës kanë ndryshuar qëndrimin e tyre sa  i perket këtij ligji dhe nuk e quajnë antikushtetues por si një ligj që  nuk promovonte jëtë të përbashkët, shkruan tv21.tv

Deputeti i BDI Xhevat Ademi, ju drejtua deputetit të VMRO-së Panco Minovsit, duke i thënë “ mesoje gjuhën shqipe dhe do të komunikojmë pa kufije”.