Dasma e Bes Kallakut dhe Xhensila Myrtezajt ishte njëra ndër më të komentuarat në media.

Lidhja e tyre disa vjeçare gjithashtu ka qenë në fokus të veçantë, por pa asnjë skandal deri më sot.

Prandaj Besi dhe Xhensial janë shembulli, që duhet marrë shembull nga shumë çifte të reja. Ata sot po e jetojnë një jetë të lumtur pranë njëri-tjetrit si burrë e grua, por në intervistën e parë si e martuar ajo nuk ka pasur se si të mos flasë sërish për natën e saj më të rëndësishme dhe që është cilësuar si dasma e vitit.

E duke qenë se është kështu të gjithëve u intereson ta dinë, se kush nga ta pagoi më shumë për këtë dasmë madhështore. Për ta kuptuar ndiqeni intervistën nga minuta e 3:20.