Gjykata e Krimeve të Rënda dha masën e sigurisë për 50-vjeçarin që vrau gruan e vet.

Gjykata vendosi sot ‘arrest me burg’ për Sami Metushin, i cilivrau me thikë bashkëshorten në Kavajë.

Gjatë seancës ku po jepej masa e arrestit, Metushi u pa të përlotet.

Ai shfaqi shenja pendese dhe deklaroi në gjyq:

Ditën e ngjarjes m’u errën sytë, nuk e di ç’kam bërë. Kishim 4 vjet grindje me bashkëshorten”.