Organizatorët e protestës para gjykatës në Shkup, për protestuesit kanë përgatitur edhe çaj dhe kafe, për t’ju ndihmuar atyre në këtë temperature të ulëta. Ky është indikacion se VMRO-DPMNE po përgatitet për protesta afatgjata para Gjykatës, pas arrestimit të shumë ish funskionarëve të kësaj partie, transmeton Gazeta Lajm. Nga kjo parti ende kanë treguar zyrtarisht se deri kur protestuesit do të qëndrojnë para Gjykatës.